Over Toast Literair met Harry De Paepe over zijn boek “Sausage”

21 jan
Wondelgem - Polyvalente zaal De Zulle

Toast Literair met Harry De Paepe over zijn boek “Sausage”

Elizabeth II was een van de bekendste figuren in de wereld, maar toch was zij een groot raadsel. In “Sausage” licht Harry De Paepe een tip van de koninklijke sluier op. 

zaterdag 21 januari 2023 van 10:00 uur tot 15:00 uur

Elizabeth II was een van de bekendste figuren in de wereld, maar toch was zij een groot raadsel. Zelden maakte ze haar mening kenbaar of toonde ze – heaven forbid – enige emoties. Sommigen noemden haar daarom Elizabeth the Silent. In “Sausage” licht Harry De Paepe een tip van de koninklijke sluier op. De Queen is naast vorstin en behoedster van het Geloof, ook dochter, echtgenote, moeder, grootmoeder en overgrootmoeder. Met gevoel voor (Britse) humor biedt De Paepe een blik op de passies van Hare Britse Majesteit.

Harry De Paepe (1981) is leraar geschiedenis. Hij publiceert over het Verenigd Koninkrijk en de eigenaardigheden van de Britten. Eerder schreef hij “De twee kanten van het Kanaal” en – met Flip Feyten en met veel tongue in cheek – het meermaals herdrukte en bekroonde “Stiff Upper Lips”.

 

*** Aansluitend is er een toast op het nieuwe jaar ***

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief Gratis
Leden gezinsbond € 6,00
Standaard € 10,00
UITPAS-houder met kansentarief € 2,00
Labels: Breaking newsGeschiedenis & ErfgoedMens & MaatschappijLiteratuurPolitiekLezing1 sessieNederlands | basisgebruiker A1/A2RolstoeltoegankelijkSociaal tariefActiviteitEuropaToast LiterairBoekenCultuurOntmoeting met receptielezenGeschiedenisliteratuurauteurslezing